دسر پاناکوتا زعفرانی

 دسر پاناکوتا زعفرانی

با دارینا زعفران همراه باشید…🌷😃🌷

یکی از اهداف مدیریت دارینا زعفران ( آموزش طرز تهیه خوراکی های ایرانی و فرنگی ( گرم و سرد ) می باشد . این اولین مطلب آموزشی ما در حوزه خوراکی ها می باشد ، منتظر انتقادات و پیشنهادات شما عزیزان هستیم .

دسر چيست؟

اصولا دسر به آن قسمتي از غذا گفته ميشود که پس از جمع کردن بقيه غذا ها در سفره وجود دارد . در اروپا هنوز دسر يعني ميوه اي که بعنوان دسر در آخر غذا مصرف ميگردد معمول است گرچه اغلب از ميوه يک پودينگ يا شيريني خميري يا سوفله و يا تارت نيز سرو مي نمايند . بعضي ار آمريکائيها در آخر غذا شيريني ميخورند و خارجيهائي که به آن کشور مسافرت ميکنند از انواع و اقسام دسرهائي که در آن کشور رائج است تعجب ميکنند چون علاوه بر مجموعه دسرهاي متنوع در ممالک مختلف مثل پودينگ از انگلستان ، تارتها از آلمان و اطريش ،مرنگ از فرانسه ، سوفله ها از ايتاليا ، آمريکائيها اقسام بستني و کيکها و کيک هاي ميوه را بجاي دسر نيز سرو مي کنند .

 

🌷با کلیک بر روی این متن زعفران قائنات را هم اکنون سفارش دهید🌷

 

اقسام دسر امروزه بقدري متنوع است که تعداد آنها بسيار زياد گرديده و ما در اين قسمت طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفران را آموزش می دهیم تا در مواقع مختلف مثل ميهماني رسمي ، ميهماني دوستانه ، ميهماني ناهار و يا شام و يا براي خانواده ها آنرا تهیه و میل فرمائید .

 

 

پاناکوتا چیست ؟

پاناکوتا یک نوع دسر ایتالیایی است که با خامه و ژلاتین در داخل قالب تهیه می شود . این دسر قهوه، وانیل و دیگر انواع افزودنی ها طعم داده می شود.

 

 

مواد لازم پاناکوتای زعفرانی :

شیر  : ۳ پیمانه ( پیمانه استاندارد شیرینی پزی یا لیوان فرانسوی دسته دار معمولی با حجم ۲۵۰ میلی لیتر )

خامه صبحانه : نصف بسته ( بسته ی ۲۵۰ گرمی )

پودر ژلاتین : ۲ قاشق غذاخوری

آب سرد :  ۱/۲ پیمانه

شکر : ۱ پیمانه

گلاب : ۱ قاشق غذاخوری

زعفران : به مقدار لازم ( باید اینرا بدانید که مصرف زعفران بیش از حد عوارض خاص خود را دارد ، که طی پست های بعدی درباره آن صحبت میکنیم )

وانیل : نوک قاشق چایخوری

 

 

طرز تهیه پاناکوتا زعفرانی :

توی یه قابلمه یا شیرجوش شیر و شکر و زعفرون رو بریزید و روی حرارت قرار بدید و هم بزنید تا به نقطه ی جوش برسه و شکر حل بشه. شیر نباید بجوشه! در حین گرم شدنش شکر هم توش حل میشه. پس به محض اینکه دیدید داره میجوشه از روی حرارت بردارید.

زعفرون اونقدری بریزید که خوب رنگ بده . لازم هم نیست حتماً زعفرون آب گرفته باشه ، میتونید زعفرون پودر شده استفاده کنید که در صورت تمایل بعد از خرید از این قسم میتونید به حساب تلگرام ما پیام بدین و بگین زعفران را برای شما پودر کنیم و ارسال کنیم .

گلاب و وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید ، کنار بگذارید تا خنک بشه .

تو فاصله ی خنک شدن مخلوط شیر و شکر ، پودرژلاتین رو روی آب سرد بپاشید و یکی دو دقیقه بهش استراحت بدید .

ظرف رو روی بخار آب کتری قرار بدید تا ژلاتین در آب حل بشه .

بعد از خنک شدن ژلاتین حل شده رو اضافه کنید و هم بزنید . اگه ژلاتینتون تو این مدت بسته و سفت شده دوباره روی بخار آب قرارش بدید تا روان بشه .

خامه رو هم اضافه کنید و با ویسک خوب هم بزنید تا یکدست بشه. اگه تیکه های کوچیک خامه توش میبینید اشکالی نداره بعدا صافش میکنیم .

حالا مایه ی آماده شده رو از صافی رد کنید .

تیکه های حل نشده خامه و  پشت صافی می مونه.

همونجوری که میدونید میشه پاناکوتا رو در ظرف سرو درست کرد که دیگه نیازی به برگردوندن نداره و تو همون ظرف خورده میشه . ولی اگه میخواید پاناکوتا رو از قالب در بیارید و سرو کنید به روشی که میگم عمل کنید .

قالب رو زیر شیر آب بگیرید تا کامل توش خیس بشه . برعکسش کنید تا آب اضافی بچکه و فقط روی کف و دیواره ها قطره های آب باشه. همینجوری قالب رو بذارید تو فریزر به مدت نیم ساعت بمونه. این کار باعث میشه بعداً راحت تر بتونید پاناکوتا رو از قالب جدا کنید. این روش که قبلا هم بهتون گفتم برای ژله ها و کلا دسرهای ژلاتینه کاربرد داره. بهتره قبل از اینکه شروع به درست کردن پاناکوتا کنید قالبتون رو تو فریزر بذارید که دیگه وقتی کارتون تموم شد قالب رو در بیارید و مواد رو توش بریزید و بره تو یخچال.

خوب حالا مایه پاناکوتا رو در قالب بریزید و قالب رو در یخچال بذارید تا دسر ببنده. حداقل ۴-۵ ساعت بهش زمان بدید تا خوب بسته بشه و در آوردنش از قالب راحت بشه.

برای در آوردن از قالب اول کناره های دسر رو با چاقو از قالب جدا کنید. یه ظرف گود بزرگ رو پر از آب داغ کنید . قالب رو چند ثانیه در ظرف آب داغ فرو کنید. مراقب باشید آب وارد قالب نشه. زیاد تو آب داغ نگه ندارید که ممکنه ژلاتین پاناکوتا روون بشه و دسرتون مایع بشه باز. از آب داغ در بیارید، ظرف سرو رو روی قالب قرار بدید و هر دو رو با هم برگردونید. معمولاً با یه تکون راحت در میاد، اگه از قالب جدا نشد دوباره چند ثانیه دیگه در ظرف آب داغ قرار بدید و مراحل رو تکرار کنید. ظرفی که میخواید دسر رو توش برگردونید و سرو کنید از قبل خیس یا نم دار باشه که بعد از اینکه پاناکوتا رو توش برگردونید بتونید جاش رو تنظیم کنید. اگه ظرف خشک باشه دسر دیگه سر جاش فیکس میشه و قابل جابجا کردن نیست.

برای تزئین روی پاناکوتا : میتوانید از کلاله های زعفران ، پسته ، گلبرگ گل محمدی ، گردو خرد شده ، بلوبری ، شاتوت ، توت فرنگی و… استفاده کنید که این بستگی به خلاقیت خود شما دارد . بافتش هم کاملاً نرمه و بیشتر کرم ماننده. نوش جان.

 

🌷با کلیک بر روی این متن زعفران قائنات را هم اکنون سفارش دهید🌷

 

http://sarashpazbashi.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *