خورش گل کلم زعفرانی

خورش گل کلم زعفرانی

با دارینا زعفران همراه باشید…🌺🌺🌺

مواد لازم خوراک گل کلم زعفرانی :

خورش گل کلم
darinazaferan.ir

open image

گوشت ماهیچه یا سردست : ۵۰۰ گرم بدون استخوان یا ۷۵۰ گرم با استخوان

پیاز سرخ کرده : ۳ قاشق سوپخوری

گل کلم متوسط : ۱ عدد(در حدود یک کیلو گرم)

لپه : یک چهارم پیمانه

آبلیمو : ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری

شکر : ۱ تا ۲ قاشق سوپخوری

زعفران سائیده ۱ قاشق چای خوری

پیشنهاد میکنیم  زعفران اصل قائنات را آنلاین بخرید و با کلیک روی این متن درب منزل دریافت کنید 

نمک و فلفل : به مقدار لازم

طرز تهیه خوراک گل کلم زعفرانی :

ابتدا گوشت را به صورت قرمه ای خرد می کنیم. اگر از گوشت مرغ استفاده می کنید گوشت سینه مناسب تر می باشد. اگر از گوشت چرخ کرده استفاده می کنید دو راه دارید. اول اینکه گوشت چرخ کرده را تفت دهید و داخل خورشت بریزید و دوم اینکه گوشت های چرخ کرده را به صورت کوفته قلقلی شکل دهید و داخل خورشت بیندازید.

بعد از اینکه گوشت ها را برش زدیم پیازها را خرد کرده و با روغن سرخ می کنیم. پس از اینکه رنگ پیاز تغییر کرد قطعات گوشت را به همراه فلفل و زردچوبه به قابلمه اضافه می کنیم.

پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد چند لیوان آب داخل قابلمه می ریزیم و لپه را اضافه می کنیم.

پیشنهاد میکنیم  زعفران اصل قائنات را آنلاین بخرید و با کلیک روی این متن درب منزل دریافت کنید 

 

لیموعمانی ها را با چنگال سوراخ می کنیم و حدود یک ساعت در لیوانی پر از آب قرار می دهیم. این کار باعث می شود تلخی لیمو عمانی گرفته شود. بعد از اینکه آب داخل قابله جوش آمد زیرش را کم می کنیم تا کم کم گوشت ولپه پخته شود. حدود یک ساعت بعد لیمو عمانی ها را اضافه می کنیم و نمک خورشت را نیز می زنیم.

حالا گل کلم را به اندازه گوشت خورشتی خرد می کنیم (بعد از اینکه گل کلم را خرد کردیم مقداری نمک رویش می پاشیم و آنرا به مدت ۳۰ دقیقه کنار می گذاریم) و داخل یک تابه جداگانه با مقداری کمی روغن تفت می دهیم.

زمانی که لیموعمانی ها نرم شدند باید رب گوجه فرنگی و گل کلم را به خورشت اضافه کنیم. توجه داشته باشید در پایان باید مراقب خورشت باشید تا گل کلم ها بیش از حد له نشوند.

در آخر زعفران آب کرده را به خورش اضافه می کنیم.

حدود ۵ تا ۶ دقیقه بعد از اینکه زعفران را اضافه کردیم خورشت گل کلم ما آماده سرو است.

 

پیشنهاد میکنیم در کانال تلگرامی ما عضو شوید ( روی این متن کلیک کنید )

 

منبع و مطالب مرتبط :

 کتاب آشپزی 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *