طرز تهیه حلوای زعفرانی

طرز تهیه حلوای زعفرانی

با دارینا زعفران همراه باشید…🌺🌺🌺

حلوا زعفرانی
darinazaferan.ir

open image

به بهانه چراغ برات یا همان عید مردگان قصد داریم تا طرز تهیه حلوای زعفرانی را به شما آموزش دهیم . تا علاوه بر دعای خیر کاربران گرامی ، توانسته باشیم مطلبی را نیز آموزش دهیم.

پیشنهاد میکنیم  زعفران اصل قائنات را آنلاین بخرید و با کلیک روی این متن درب منزل دریافت کنید 

حلوا نوعی شیرینی معروف ایرانی هست و به جرات میتوان گفت دارای تنوع بی نظیری از رنگ ها و طعم هاست که البته بسته به نوع آن طرز استفاده آن نیز فرق میکند مثلا گاهی شبیه شیرینی سرو میشود ، گاهی شبیه دسر و… . البته وقتی صحبت از حلوا میشود بیشتر افراد حلوای آرد را در ذهنشان می آورند که گسترده ترین استفاده را نزد ایرانیان دارد به خصوص در ایام سوگواری ، ماه رمضان و حتی در میهمانی ها .

انواع حلوا :

حلوا  آرد

حلواتره

حلوا زنجبیل

حلوا کدوتنبل

حلوا نسکافه

حلواشکری

حلواهویج

حلواگردوئی

حلوای شیر (حلوا شیرازی ، مناسب ماه مبارک رمضان)

حلواارده

حلوا دو رنگ و…

پیشنهاد میکنیم  زعفران اصل قائنات را آنلاین بخرید و با کلیک روی این متن درب منزل دریافت کنید 

مواد لازم برای حلوا زعفرانی :

آب : ۱/۲ پیمانه

آرد سفید ، گندم یا سنگک : ۲ پیمانه

پودر هل : به میزان دلخواه

روغن مایع : ۱/۴ پیمانه

روغن جامد : ۲ قاشق غذاخوری

زعفران : به میزان دلخواه

شکر : ۱/۲ پیمانه

گلاب : ۱/۲ پیمانه ( بهتر است گلاب دو آتیشه استفاده کنید )

جهت تزئین :

بادام پرک یاخلال شده

خلال یا پودر پسته

گردو خرد شده

پودر نارگیل

گلبرگ گل میشه

مقداری از حلواتون رو نگهدارید و برای تزئین داخلش کاکائو بزنید تا تیره تر بشه و بعد روی حلوا رو تزئین کنید .

طرز تهیه حلوا زعفرانی :

آرد را اَلَک کنید تا گلوله گلوله نشود و اگر مواد اضافی داخل آرد باشد درون حلوا نریزد بعدا آردها را درون قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم میگذاریم و تازمانیکه آرد تغییر رنگ بدهد آنرا با یک قاشق چوبی هم میزنیم تا همه آرد به یک اندازه تغییر رنگ بدهد تقریبا ۴۵ دقیقه ( رنگ آرد کمی تیره تر که شد بس است چون دوباره آرد تفت میخورد خیلی آنرا تیره نکنید ) گاز را خاموش کنید تا آرد ها سرد شوند و دوباره آنها را اَلَک کنید و دوباره داخل قابلمه بریزید ، وسط آرد را خالی کنید و (هر دو روغن را به همراه هل) را وسط آرد ریخته و به آرامی آنها را مخلوط کنید .

پیشنهاد میکنیم  زعفران اصل قائنات را آنلاین بخرید و با کلیک روی این متن درب منزل دریافت کنید 

در اینجا آرد را تفت بدهید تا به رنگ دلخواهتان در بیاید . اگر از قبل شهد حلوا را دارید که چه بهتر وگرنه باید آنرا تهیه کنید و برای این منظور :

آب را داخل ظرفی ریخته و شکر را به آن اضافه میکنیم ، گاز را با شعله کم روشن کرده ، با قاشق چوبی هم میزنیم تا شکر کاملا حل شود . نهایتا زعفران و گلاب را اضافه می کنیم و ظرف را از روی گاز برمیداریم . برای آماده کردن زعفران این تکنیک رو اجرا کنید عالیه:

 نیازی به ریختن آب و دم گذاشتنش نیست !!!

۳ تا ۴ قالب یخ را داخل یک لیوان بیاندازید و روی آن زعفران بریزید و کنار بگذارید تا یخ ها آب شوند ، جالب اینجاست که زعفران در این حالت بیشتر رنگ می دهد !

 

نهایتا شهد را آرام و یکنواخت  به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا جذب شود در این زمان مخلوط ما روی گاز با شعله کم قرار دارد ، حلوا را هم بزنید تا زمانیکه به ظرف نچسبد در این زمان کار ما به اتمام رسیده است . بگذارید حلوا اندکی خنک شود و سریعا آنرا داخل ظرف بریزید و تزئین کنید (زمانیکه حلوا گرم است راحت تر شکل میگیرد) .

پیشنهاد میکنیم  زعفران اصل قائنات را آنلاین بخرید و با کلیک روی این متن درب منزل دریافت کنید 

پیشنهاد میکنیم در کانال تلگرامی ما عضو شوید ( روی این متن کلیک کنید )

 

منبع و مطالب مرتبط :

آموزش های مادر عزیزم
 کتاب آشپزی
https://fa.wikipedia.org/wiki
https://www.2nafare.com
http://setare.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *