طرز تهیه ته دیگ زعفرانی [ متن و عکس ]

طرز تهیه ته دیگ زعفرانی [ متن و عکس ]

با دارینا زعفران همراه باشید…🌺🌺🌺

عشق واقعی فقط ، عشق به غذاست !!!

تا حدی این جمله در واقعیت هم صحیح هستش 😜. اکثرا افراد با دیدن غذاها از طریق حس بینایی خود و مشاهده رنگ غذا ها عاشق غذا می شوند و البته حس بویایی نیز در این بین تکاملگر این لحظه ناب می باشد به ویژه زمانیکه موضوع بحث ما در مورد غذاها ، پلو با ته دیگ زعفرانی باشد !!!

👈پیشنهاد میکنیم  زعفران اصل قائنات را آنلاین بخرید و با کلیک روی این متن درب منزل دریافت کنید 👉

 

با قطعیت می گوئیم که کمتر کسی هست که از ته دیگ زعفرانی براحتی بگذرد . در این مطلب قصد داریم طرز تهیه ته دیگ زعفرانی را برای شما آموزش دهیم :

open image

خوب بریم سراغ آشپزیمون ، چه چیزهایی لازمه برای ته دیگ زعفرانی ؟

ابتدا لازم هستش بگیم که این دستور پخت برای ۶ نفر در نظر گرفته شده است .

 

مواد و وسایل لازم :

ماست پرچرب : ۶ قاشق غذا خوری

زرده تخم مرغ : ۲ عدد

برنج : ۷ پیمانه

کره : ۵۰ گرم

زعفران دم کرده : به مقدار لازم

قابلمه : تفلون ( نچسب )

هم زن دستی و یا اتوماتیک

👈پیشنهاد میکنیم  زعفران اصل قائنات را آنلاین بخرید و با کلیک روی این متن درب منزل دریافت کنید 👉

 

 دست به کار شویم :

ابتدا داخل قابلمه آب بریزید و گاز را روشن نمائید تا آب به جوش بیاید .

 

بعد از جوش آمدن آب برنج ها را داخل قابلمه ریخته به مدت ۵ دقیقه بماند ( بستگی به نوع برنج مورد استفاده زمان فرق می کند ) .

 

سپس یک سبدتوری فلزی برای آبکشی برنج ها آماده کنید .

 

همزمان که برنج را از داخل قابلمه به  داخل صافی میریزید ، آب سرد نیز باز باشد و روی آن آب بریزید تا بهم نچسبد .

 

در نهایت بعد از اینکه آبکش شد ، آماده پخت ته دیگ زعفرانی می باشد .

 

👈پیشنهاد میکنیم  زعفران اصل قائنات را آنلاین بخرید و با کلیک روی این متن درب منزل دریافت کنید 👉

 

یک کاسه بردارید و ماست ، نمک ، کره و زعفران دم کرده و برنج آبکش را داخل آن بریزید و با همزن دستی یا هم زن اتوماتیک آنرا مخلوط نمائید .

 

یک قابلمه بردارید ، مقداری روغن یا کره آب شده ته آن بریزید و  آنرا اندکی گرم نمائید .

 

مواد مخلوط شده را درون قابلمه ریخته و آنرا صاف کنید .

 

الباقی برنج را روی مواد ته دیگ بریزید .

 

شعله زیر قابلمه را کم کرده و بگذارید مانند معمول برنج شما دم بکشد .

 

نکته :

این مواد برای قابلمه ای با گنجایش هفت پیمانه برنج مناسب است .

دقت کنید که باید زیر قابلمه حرارت ملایم باشد وگرنه ته دیگ زعفرانی شما به سرعت می سوزد .

 دقت داشته باشید حرارت بالا نباشد زیرا اگر شعله زیر قابلمه خیلی زیاد باشد ، ته دیگ شما می سوزد .

قطر ته دیگ نباید نازک باشد چون می سوزد .

زمان تهیه کرد این مواد تقریبا ۱۰ دقیقه می باشد

زمان آماده شدن کلی پلو به همراه ته دیگ زعفرانی چیزی در حدود ۶۰ دقیقه زمان می برد 

پس جمعا برای اینکار یک ساعت و ده دقیقه زمان نیاز داریم .

 

👈پیشنهاد میکنیم  زعفران اصل قائنات را آنلاین بخرید و با کلیک روی این متن درب منزل دریافت کنید 👉

 

این دستور پخت برای ۶ نفر فرد بزرگسال در نظر گرفته شده است .

می توانید به جای اینکه قابلمه بزرگ در نظر بگیرید ، بر حسب خلاقیت از ظروف نچسب کوچک استفاده کنید .

open image

پیشنهاد میکنیم در کانال تلگرامی ما عضو شوید ( روی این متن کلیک کنید )

 

فرصتی ویژه :

می توانید از روی دستورالعمل بالا ، خوراکی مد نظر را تهیه کنید . عکس بگیرید و برای ما ارسال نمائید تا به نام خودتون در شبکه های اجتماعی خود درج نمائیم . هم چنین می توانید از طریق موارد زیر با ما در ارتباط باشید و نظرات ، انتقادات و پیشنهادات خودتون رو با ما در میان بگذارید :

بانوان ۰۹۳۸۸۱۲۱۶۱۲
آقایان ۰۹۳۳۶۱۰۸۱۰۶

پینترست : https://www.pinterest.com/source/darinazaferan.ir/

لینکداین :

https://www.linkedin.com/in/darina-zaferan

گوگل پلاس :

darinazaferan@gmail.com

فیسبوک :

https://www.facebook.com/darina.zaferan

توئیتر :

https://twitter.com/DarinaZaferan

اینستاگرام :

https://www.instagram.com/darinazaferan.ir/

تلگرام /بله و آی گپ :

darinazaferanir@

 

منبع و مطالب مرتبط :

آموزش های مادر عزیزم

وب سایت ویکی پدیا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *