طرز تهیه نان خانگی زعفرانی [ متن و عکس ]

نان

طرز تهیه نان خانگی زعفرانی [ متن و عکس ]

با دارینا زعفران همراه باشید…🌺🌺🌺

😉قصد داریم طی این مطلب طرز تهیه نانی را به شما آموزش دهیم که براحتی میتوان در منزل برای خانواده تهیه کرد 😉

نان
darinazaferan.ir
open image

 

نان چیست ؟

نان به آن دسته از غذاها اطلاق می‌شود که با پختن، بخارپز کردن یا سرخ کردن خمیری که متشکل از آرد و آب است ، تهیه می‌شود. در بیشتر خمیرها نمک هم لازم است و معمولاً از یک ماده برای ورآمدن خمیر نان استفاده می‌کنند. در تهیه نان به غیر از نمک، مخمر، روغن و آب ، و گاهی برخی ادویه جات ، از انواع غلات استفاده می‌کنند و انواع بسیار متفاوتی از نان را عرضه می‌نمایند. نان در سراسر دنیا، یک غذای اصلی محسوب می‌شود. معمولاً از آرد گندم خمیری تهیه می‌کنند که به کمک خمیر مایه، ور می‌آید و حجمش زیاد می‌شود و در نهایت درون تنور یا فر آنرا می‌پزند. معمولاً از آرد گندم در تهیه نان استفاده می‌کنند، چون میزان گلوتن آن بسیار زیاد است (که سبب حالت اسفنجی و تردی نان می‌شود). اما گاهی آرد گندم سیاه، جو، ذرت و جو دوسر هم یا به تنهایی یا مخلوط با آرد گندم در تهیه نان به کار می‌روند.

 

مواد مورد نیاز نان خانگی زعفرانی :

خمیر نان : از نانوایی اطراف منزل ۲ زواله نان بگیرید 

آرد نان : نیم کیلو

روغن : ۱ لیوان

نمک : به مقدار لازم

زعفران : به مقدار لازم

زنجبیل : به مقدار لازم

قابلمه نچسب : ظرف باید قابلیت پخت برنج برای ۶ نفر را داشته باشد .

 

طرز تهیه نان زعفرانی خانگی :

ابتدا دو سوماز حجم روغن در قابلمه برزید و آنرا دور بدهید تا دیواره های ظرف نیز چرب شود ، سپس به نانوایی رفته و دو زواله نان بگیرید به همراه نیم کیلو آرد . در منزل به اندازه یک لیوان آرد به خمیر اضافه کنید . آرد و خمیر را با یکدیگر ورز دهید با دستانتان ، سپس نمک و زنجبیل را به خمیر اضافه کنید ، در نهایت زعفران دم کرده را به خمیر اضافه کنید .

نان
darinazaferan.ir
open image 

آنرا ورز دهید ، حالا نوبت آن رسیده است که خمیر پف کند . ابتدا آنرا به ۴ قسمت تقسیم کرده .

نان
darinazaferan.ir
open image

در ظرف را بسته و برای حدود ۱ ساعت آنرا در کنار اطاق بگذارید تا پف کند .

نکته : به هیچ عنوان در ظرف را باز نکنید .

نان
darinazaferan.ir
open image

بعد از این مدت شعله گاز اندکی روشن کرده و روی آن شعله پخش کن قرار دهید . در ظرف را با دم کن بپوشانید و روی ظرف قرار دهید ( باید در ظرف کاملا به بدنه بچسبه )

نکته : طی زمان پخت هرگز در ظرف را باز نکنید .

۱ ساعت تا ۱:۳۰ دقیقه صبر کنید تا نان آماده زیر و رو کردن شود . در ظرف رو باز کنید با یک قاشق چوبی به کناره های نان بزنید ( اگر حاضر باشد بر احتی کنده می شود ) . در صورتیکه نان حاضر بود ظرف را از روی شعله بردارید و به آرامی دور نان را با قاشق چوبی خالی کنید و نان را برگردانید .الباقی روغن را به نان اضافه کرده و بگذارید به مدت ۱ ساعت تا ۱:۳۰ دقیقه روی شعله باشد . پس از گذشت این مدت نیز در ظرف را باز کرده و نان را از ظرف خارج کنید .

نکته : بدلیل گرم بودن نان آنرا در سفره و… نگذارید وصبر کنید سرد شود ، بعدا آنرا جمع کنید .

نان خانگی زعفرانی آماده میل کردن می باشد .

نان
darinazaferan.ir
open image

میتوانید در کنار این خوراکی مقوی و خوشمزه از آبمیوه های طبیعی نیز بهره ببرید و پیشنهاد ما آب پرتقال می باشد .

نکته : شما میتوانید مواد دیگری از جمله : مغزی جات ، خرما ، گردو ، زیره به نان اضافه کنید .

 

پیشنهاد میکنیم در کانال تلگرامی ما عضو شوید ( روی این متن کلیک کنید )

 

 

فرصتی ویژه :

می توانید از روی دستورالعمل بالا ، خوراکی مد نظر را تهیه کنید . عکس بگیرید و برای ما ارسال نمائید تا به نام خودتون در شبکه های اجتماعی خود درج نمائیم .

 

منبع و مطالب مرتبط :

آموزش های مادر عزیزم

وب سایت ویکی پدیا

One thought on “طرز تهیه نان خانگی زعفرانی [ متن و عکس ]

  1. پرچم دارینا زعفران بالاست
    من عاشق همین آموزش های آشپزی شما هستم
    اینم مثل الباقی آموزش ها درست میکنم ، باید طعمش عالی باشه اونم با زعفران شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *