طرز تهیه تارت زعفرانی [ متن و عکس ]

طرز تهیه تارت زعفرانی [ متن و عکس ]

با دارینا زعفران همراه باشید…😊👇🌷

تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می‌شود. روی تارت‌ها باز است و از ماده اصلی شیرینی (خمیر) تشکیل نشده است.

تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می‌شود. روی تارت‌ها باز است و از ماده اصلی شیرینی (خمیر) تشکیل نشده است. در تارت‌ها خمیر شیرینی، خمیر بریزه است. ماده روکش یا پرکننده تارت‌ها ممکن است شیرین (مثل میوه‌جات) یا نمکی و غیرشیرین (مثل مرغ و میگو) باشد. تارت‌های امروزی معمولاً” بر پایه میوه و مایع کاستارد هستند. تارت‌های ریزه نیز به تارت‌های کوچک اطلاق می‌شود. به عنوان مثال می‌توان از تارت ریزه تخم مرغ نام برد. مثالی دیگر که در خصوص تارت‌ها می‌توان زد تارت‌های مربایی هستند که رنگ آنها بسته به مزه‌ای است که در مربا (به عنوان پرکننده) استفاده می‌شود. از میان تارت‌ها می‌توان به تارت خوش‌پخت نیز اشاره کرد که خاستگاه بریتانیایی دارد و از تارت‌های نمکی می‌توان به پای کیش اشاره کرد .

تفاوت اصلی تارت با انواع کیک در آن است که نان تارت بدون پف عمل می‌آید حال آنکه در دسته کیک‌ها ، پف از موارد غیر قابل حذف است . تفاوت دیگر این است که اگر در خمیر تارت شکر وجود داشته باشد برای شیرینی‌جات و در صورت عدم استفاده از شکر برای غذاها به کار برده می‌شود.

open image

 

مواد لازم :

 تخم مرغ : ۳ عدد

زعفران : ۱ گرم

پودر قند : ۱۴۰ گرم

خامه :۲۵۰ گرم

شیر : ۲۵۰ گرم

وانیل : به مقدار لازم

شکر : ۳۷۵ گرم

کره : به میزان لازم

گردو : ۱/۴ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه :

۱- ابتدای کار تخم مرغ ها را شکسته و با شکر مخلوط کنید .

زعفران ، گردو ، شیر و وانیل را در یک ظرف ریخته و بگذارید به جوش بیاید .

مدتی صبر کنید تا این مخلوط سرد شود و نهایتا بر روی تخم مرغ و شکر بریزید .

این مواد را یک روز در یخچال نگهدارید و نهایتا روز بعد مجددا مقداری زعفران به آنها بزنید .

کره را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد ذوب کنید و به اطراف ظرف مد نظر بمالید .

۲- خمیر خود را با قطر ۵ میلی متر در داخل ظرف پهن کنید .

مقداری روغن روی خمیر ریخته و مواد خود را روی خمیر پهن کنید و آنها را به خوبی فشار دهید تا هوایی داخل تارت وجود نداشته باشد .

۳- پایه شیرینی را باید اندکی بپزید . برای اینکار بگذارید این مواد ۱۰ دقیقه در فر بمانند ( شیرینی باید اندکی خشک شود و کمی از نظر رنگی تیره تر شود . سپس بگذارید خنک شود .

۴- فر را به دمای ۱۳۰ درجه سانتی گراد برسانید و ظرف شیرینی خود را درون فر بگذارید . پس از ۵۰ تا ۶۰ دقیقه شیرینی شما آماده است و کافی است بگذارید شیرینی خنک شود ،  روی آنرا تزئین کرده و میل بفرمائید . 

open image 

 

مطالب مرتبط و منابع :

https://www.thetimes.co.uk/article/saffron-custard-tart-3qv76ffdsjh
کلیه حقوق مادی و معنوی اثر مرتبط با دارینا زعفران بوده و استفاده بدون منبع از نظر شرعی و قانونی خلاف می باشد ، لطفا فرهنگ سازی کنیم و منبع را درج نمائیم .

 

طرز تهیه نان خانگی زعفرانی [ متن و عکس ]

دسر پاناکوتا زعفرانی

http://darinazaferan.ir/2018/06/04/saffron-tea/

طرز تهیه شربت جُلاب [ متن و عکس ]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

X