فرآوری ، کنترل کیفیت و استانداردهای زعفران با رویکرد ارگانیک [ عکس و متن ]

فرآوری ، کنترل کیفیت و استانداردهای زعفران با رویکرد ارگانیک [ عکس و متن ]

به همت جمعیت ایرانی علوم زعفران  و انجمن ارگانیک ایران کارگاهی با محوریت ” فرآوری ، کنترل کیفیت و استانداردهای زعفران با رویکرد ارگانیک ” طی یک روز در تاریخ دهم آبانماه یک هزار و سیصد و نود هفت اجرا گردید .

با دارینا زعفران همراه باشید…😊👇🌷

ساعت شروع : ۸:۲۰

ساعت پایان : ۱۵:۰۰

تعداد نفرات : ۲۳ نفر

محل : دانشگاه فردوسی مشهد ، ساختمان گفت و گو ، تالار اندیشه

شرح محتوای کارگاه :

saffronorganic2
saffronorganic2
banerorganic2
banerorganic2

زعفران و مطالب وابسته به آن :

گیاه شناسی

شیوه های کشت ، داشت و برداشت زعفران

سطح زیر کشت ، تولید و صادرات ایران

مناطق تولید زعفران در ایران

مقدار تولید کشورهای مختلف جهان

ترکیبات شیمیایی زعفران

خواص ، کاربرد و مصارف

تقلبات در زعفران و روش های شناسایی آن

مراحل فرآوری زعفران

عومل موثر بر کاهش کیفیت

تقلبات در زعفران

روش های شناسایی تقلب در زعفران

استاندارد های ملی و ین المللی در ارتباط با زعفران

 

 

زعفران ارگانیک ، تولید و فرآوری :

آشنایی با مفاهیم ارگانیک

مقایسه شرایط تولید محصولات عادی ، سالم و ارگانیک

تفاوت محصولات تولید شده به این روش ها

تفاوت محصولات ارگانیک با سیار محصولات

محصولات گواهی شده

مقدمه کشاورزی ارگانیک

تعاریف کشاورزی ارگانیک

الزامات اجرای گواهی محصولات ارگانیک

مققرات عرضه محصول

کنتزل آقات با سموم شیمیایی

غذای ارگانیک

موارد مصرف مواد غذایی ارگانیک

اصول تولید محصول ارگانیک

هدف کشاورزی ارگانیک

چگونه از ارگانیک بودن محصول اطمینان حاصل نمائیم ؟

تولیدات گواهی شده ارگانیک

شرکت های بازرسی ایرانی در زمینه ارگانیک

استاندارد های بین المللی محصولات ارگانیک

فواید کشاورزی ارگانیک

آفت کش های گیاهی 

سموم ارگانیک

اجزا مدیریت آفات و بیماری ها و علف های هرز در کشاورزی ارگانیک

انجمن ارگانیک ایران

گزارش عملکرد انجمن ارگانیک ایران شعبه خراسان رضوی

 

با سپاس از :

جناب آقای مهندس میر حسینی ( نایب رئیس انجمن ارگانیک ایران شعبه خراسان رضوی )

جناب آقای مهندس همتی کاخکی ( رئیس جمعیت ایرانی علوم زعفران )

جناب آقای ابراهیمی (دبیرمجمع اتحادیه های کشاورزی کشور )

و دو تن از دوستان که در زمینه تغذیه گیاه زعفران و دفع آفات هم چنین مکانیزاسیون کاشت ، داشت و برداشت زعفران مطالب مهمی را عرضه نمودند .

منبع و مطالب مرتبط :

ارگانیک و تولید زعفران ارگانیک [ متن و عکس ]

انجمن ارگانیک ایران
جمعیت ایرانی علوم زعفران
اتاق بازرگانی صنایع ، معادن و کشاورزی خراسان رضوی
انجمن ارگانیک ایران
کلیه حقوق مادی و معنوی اثر مرتبط با دارینا زعفران بوده و استفاده بدون منبع از نظر شرعی و قانونی خلاف می باشد ، لطفا فرهنگ سازی کنیم و منبع را درج نمائیم .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *