نقاط كنترلي و روش هاي تلفيقي اطمينان از كيفيت محصول در مزرعه – ميوه ها و سبزي ها

نقاط كنترلي و روش هاي تلفيقي اطمينان از كيفيت محصول در مزرعه – ميوه ها و سبزي ها

مطلبی که مشاهده می نمائید ، ادامه استاندارد ملی ۱۶۵۳۶ ( عمليات خوب كشاورزي ايران (ايران گپ) – زعفران ) می باشد . هدف این استاندارد ، تعيين آيين كار براي توليد زعفران مطابق با عمليات خوب كشاورزي در ایران مي باشد . اين استاندارد ، استانداردهاي پذيرفته شده براي توليد زعفران سالم را در بر مي گيرد . اين استاندارد ، براي توليد زعفران در مزارع و باغها ، كاربرد دارد و كليه موضوع هاي مربوط به عمليات خوب كشاورزي در ايران را پوشش مي دهد و الزامات مربوط به آن ، كاربرد ندارد.  در پایان عمليات خوب كشاورزي ايران (ايران گپ) – زعفران جدولی با عنوان نقاط كنترلي و روش هاي تلفيقي اطمينان از كيفيت محصول در مزرعه – ميوه ها و سبزي ها درج شده است که در اینجا می توانید به صورت کامل و واضح آنرا مشاهده نمائید .

پيوست الف

(الزامي)

نقاط كنترلي و روش هاي تلفيقي اطمينان از كيفيت محصول در مزرعه

نقاط كنترلي و معيارهاي پذيرش براي اطمينان از كيفيت محصول ميوه ها و سبزي ها در مزرعه مطابق با منبع
CP 2-0.3 IFA ارايه شده توسط (EUREPGAP (P.A.GLOBALG در جدول الف ۱ نشان داده شده است.

👈برای دریافت جدول استانداردها اینجا کلیک کنید.👉

 

مطالب مرتبط و منابع :

استاندارد ملی ایران ۱۶۵۳۶

http://standard.isiri.gov.ir/
کلیه حقوق مادی و معنوی اثر مرتبط با دارینا زعفران بوده و استفاده بدون منبع از نظر شرعی و قانونی خلاف می باشد ، لطفا فرهنگ سازی کنیم و منبع را درج نمائیم .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *